sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Talvinen mekko ja pehmoisten pakettien täytettä

Tyttärelle tuli taas tehtyä uusi mekko. Hups.
Tämän neuloskankaan onnistuin löytämää Kihniöltä yhdeltä kirpputorilta kesällä.
4 metriä kolmella eurolla. Ei paha vaikka onkin kaiketi jotai tekokuitua vuodelta nakki ja keppi.

Luottokaava käyttöön ja ei kuin leikkelemään. Hassua miten saa mekon tehtyä yhdellä lyhyellä paitakaavalla näinkin kätevästi.Kaula-aukko ja helma huolittelematta.Valmis. Tadaa. Päätin kokeilla kuminauha helmaa ekaa kertaa ja neiti veti siitä kauheat kilarit, mutta suostui kumminkin pukeutumaan mekkoon hetken päästä.
Kävi pieni ajatusvirhe kappaleita leikatessa ja leikkasin kaksi etukappaletta mutta päätin silti ommella nnistä ja sen takia takanakin on syvä leikkaus kaula-aukossa.
Facebookin Ompeluelämää-ryhmästä bongasin tämän norsun kaavat ja pakkohan niitäkin oli ruveta pukin konttiin ompelemaan. Ekassa kävi taas nostalginen ajatusvirhe ja unohdin ommella korvat ennen kappaleiden yhteen liittämistä ja täyttämistä joten tämä norsu saa jäädä kotia sulostuttamaan.


Toisen norsun jälkeen ajattelin lopettaa, ettei koti ala näyttämään Dumbon juoppohoureunilta.
Tänään ajattelin etsiä kyllä pinkkiä kangasta ja tehdä siitä muutamat norsut.


Kummitytölle tuli tehtyä trikoosta housut ja pari kuolalappua. Housuissa Ottobre 1/2010:n Anis-kaava sillä muokkauksella että laitoin ylöskin resorin. Kuolakaulureihin piirsin kaavan itse koska en jaksanut etsiä valmista. Hyvä tuli.


Sopii jopa omaan kaulaan, vaikka hieman kuristaakin :D
Noin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti